Fiskeutstyr, produksjonsutstyr for fiskefôr, fiskefôrbehandlingsmaskiner, fiskefôrbehandlingsmaskin

7 months ago

Naturlig Brand Hundemat
Naturlig Ultramix er en av de naturlige hundemerkene som tilbyr både en kornfri og en fjærfefri oppskrift på hunder med spesielle kostbehov. Den høyproteinske kibble er laksebasert med naturlige frukt og grønnsaker superfoods. Viktige fettsyrer, kostfiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter er inkludert for å støtte sunn hud, kapp og immunsystemfunksjon.
Denne topp naturlige hundematen tilbyr tre proteinrike oppskrifter (lam, kylling, laks) for valper, voksne hunder og eldre hunder. Hver oppskrift støttes med tilsetning av naturlige frukt og grønnsaker superfoods, essensielle fettsyrer, antioksidanter, vitaminer og mineraler, pluss glukosamin og kondroitin for sunt fellesstøtte. Det er aldri noen fyllstoffer, kunstige ingredienser, mais, hvete eller konserveringsmidler.
IAMS har lenge vært en veterinær-anbefalt hundemat, og selskapet har nå kommet ut med en naturlig hundemat som er kornfri. Du kan velge mellom to oppskrifter (kylling / hage-ert, laks / rød linser) uten korn, mais, hvete, kunstige ingredienser eller fyllstoffer. Hver oppskrift er beriket med antioksidanter, vitaminer og mineraler for immunsystemstøtte.
Naturlig holistisk hundemat
Denne holistiske, rene, naturlige hundematen inneholder kornfrie oppskrifter for valper og voksne hunder av alle størrelser, fra liten rase til stor rase. Alle oppskrifter er fri for biprodukter, hvete, gluten, fyllstoffer eller kunstige ingredienser. Hver oppskrift har også sunne probiotika, fordøyelsesenzymer og fordøyelsesfiber.
Halo Spot’s Stew er en av de mest naturlige hundemerkene, med sin konsekvent holistiske tilnærming til å bygge oppskrifter for valper og voksne hunder. Velg mellom sunn kylling, sunn lam eller villaksoppskrifter. Hver oppskrift har hele proteinkilder (hevet uten antibiotika), ekte grønnsaker og frukt, samt essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler.
Solid Gold tilbyr en av de aller beste alternativene for hundematmat med denne holistiske vektkontrollen. Du kan velge mellom kornfri kylling eller potetfri Alaskan pollock oppskrifter. Hver oppskrift tilbyr 20 naturopprinnelige grønnsaker og frukt superfoods som bidrar til antioksidanter, vitaminer, mineraler og sunne fett for å holde pupen din på optimal vekt. Denne maten er alltid fri for mais, soya eller hvete.
Naturlig rå hundemat
Fôring av naturlig rå hundemat har blitt svært populært de siste årene. Forskning viser at det kan være både fordeler og mulige ulemper (som overføring av bakterier til både hunder og mennesker), avhengig av hvordan rå mat er tilberedt og servert.
Innkjøp av anerkjente, naturlige råhundemat som er riktig forberedt og frysetørket, kan lette risikoen forbundet med å servere rå kjøtt, samtidig som det gir alle de ernæringsmessige fordelene med et rå matholdig kosthold til hunden din.

Ramona Alexander